Labels

středa 25. února 2015

100 Babies challenge

Vašim cílem je porodit 100 dětí v jakémkoliv počtu generací. Výzva končí narozením 100. dítěte, a nebo nedokončením výzvy z důvodu porušení pravidel.



Pravidla
- Vytvořte si jednoho simíka. Budeme jí říkat Matka rodu. Vaše Matka rodu musí být žena, a musí být ve věku mladý dospělý. Musí být jediná v domácnosti. Jak bude vypadat, a jaké vlastnosti bude mít, je jen na vás. Romantické a rodinné rysy jsou doporučeny, ale nemusíte je mít. Také jsou doporučeny vlastnosti díky kterým budete vydělávat více peněz všemi prostředky, které jsou dostupné u vás doma (malování, psaní…)
- Vaši Matku rodu můžete přesunout na jakýkoliv pozemek.
- Musíte mít zapnuté stárnutí, a nastavit ho na normal.
- Vaše Matka rodu a všechny dědičky které přijdou po ní nesmí nastoupit do práce. Musí vydělávat peníze doma, takže malování, psaní a zahradničení je povoleno
- Vaše Matka rodu se nesmí vdát. Může mít přítele, ale ne svatbu. Taky nesmí žádného muže nastěhovat k sobě.
- Vlastnost Plodnost (lze koupit v obchodě s odměnami), je povolená. A dokonce doporučená!. Čím vícečetných porodů můžete mít, tím je to lepší.
- Jakékoliv odměny nebo in-game metody prodloužení života, ukládání simíka před smrtí nebo vyvolání simíka zpět z mrtvých jsou zakázány. Také nesmíte pozvat duchy do domácnosti.
- Jakékoliv módy které vám dávají výhodu nad ostatními hráči jsou zakázány. Například mod který dovoluje mít víc jak 8 simíků v domácnosti je v rozporu s pravidly. Ostatní vlastní obsah je povolen (nábytek, oblečení, mod na měsíc apod.)
- Adoptovat děti je povoleno, ale nezapočítávají se do 100 dětí které jsou potřebné k úspěšnému dokončení challenge. Akorát zbytečně zabírají drahocené místo v domě.
- Vaše Matka rodu nesmí otěhotnět s jedním simíkem dvakrát. Vícečetné těhotenství je v pořádku (dvojčata, trojčata)
- Je na vás koho si zvolíte otcem dítěte. Ale nesmíte ho přesunout do domácnosti,
- Nemůžete vybírat svým dětem aspirace a vlastnosti. Pro to použijte tento generátor . http://www.simslegacychallenge.com/sims-4-legacy-challenge-random-trait-generator-traits/
- Děti můžete nechat pomocí dortu zestárnout, i když ještě nemají mít narozeniny. Ale pouze v případě, že ve škole mají jedničky. To samé platí pro teenegry.
- Jakmile se vaše Matka rodu stane důchodcem, její roli převezme její nejmladší dcera. Původní Matku rodu můžete odstěhovat, aby jste měly další místo pro simíky. Ale nesmíte jí nastěhovat zpět
- Nemůžete vytvořit další místo v domě tím, že odstěhujete nezletilé simíky. Takže se vám do vašeho počtu započítávají jakmile dosáhnou věku mladý dospělý. Poté je můžete odstěhovat. jEDINOU VYJÍMKOU JE 100. DÍTĚ. Jeho narozením je výzva považována za úspěšně dokončenou.   




Všechny dotazy, nejasnosti a chyby prosím piště dolů do komentářů, hodně z vás mi píše na osobní Facebook. Už na něm nebudu odpovídat!!

2 komentářů:

  1. Můžu se jen zeptat,jestli můžou pracovat ty děti které nejsou ty dědičky???

    OdpovědětVymazat
  2. Já myslím že ne. Ani v originálu toto bohužel nepíšou.

    OdpovědětVymazat

 

Archív

TS4 Skupina na Facebooku

Návštěvnost

TOPlist